Macondolle uusi yhteistyökumappani

Pikalainaa parilla klikkauksella

Paras pikalainvertailu

Macondo on aloittanut tästä päivästä lähtien yhteistyön ww.vertaapikalaina.fi – sivuston kanssa. Kyseisen sivuston kautta voit hakea pikalainaa heti kahdella klikkauksella ja näin ollen saada nopeasti rahoitusta halumaasi tarkoitukseen. Tarkoituksesi voi olla vaikka lounas Macandossa jo pari päivää ennen palkkapäivää.

Vertaapikalaina.fi on melko uusi pikalainapalvelu, mutta sen tarjonnast löytyy pikalainat varmasti aivan jokaiseen tarpeeseen. Pikalainaa voi hake 50 – 20 000€, joten pienimmelläkin pikavipillä voit lounastaa ravintolassamme useankin kaverin kanssa. Macandon ja vertaalaina.fi sivuston on tarkoitus tulevaisuudessa tiivistää entisestään yhteistyötä ja tämä tulee tarkoittamaan mukavia pieniä yllätyksiä asiakkaillamme pitkin vuotta. Näistä kuitenkin kerromme lisää tuonnempana uudessa blogipostauksessa.

Macondo muistuttaa kuitenkin kaikkia, että hakevat pikalainaa vain vastuullisesti. Tämän vuoksi Vertaapikalaina.fi valittiin kumppanimmeksi, sillä sen kautta pikalainojen vastuullinen hakeminen on helpompaa kuin koskaan. Sivusto tarjoaa sinulle parilla klikkauksella edullisimman pikalainan, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen kummemmin mistä sinun tulisi pikalainaa hakea.

Vastuullisella pikavipin hakemisella tarkoitetaan myös sitä, että lainaa haetaan vain ja ainoastaan silloin, kun sen takaisinmaksaminen on varmaa. Eli käytännössä maksat koko lainan takaisin seuraavasta palkastasi. Pikalainat on tarkoitettu ainoastaan siihen, että saat rahaa sellaisessa hätätilanteessa mikä ei anna odottaa seuraavaan palkkapäivään asti. Älä siis hölmöile pikalainan kanssa vaan muista vastuullisuutesi.

Mikäli et ole tietoinen, että pikalainat kokivat suuren lakimuutoksen pari vuotta sitten, niin voit lukea kyseisestä muutoksesta tästä Ylen uutisesta.